Vinterstrikk

Share on facebook
Share on twitter

Finn frem strikkepinner og garn, og strikk en deilig, varm strikkegenser. Det vi ser er i vinden om dagen er farger og masse strukturmønster. Hos Saturnia garn på torget finner vi både kunnskap og gode råd, og garn og oppskrifter fra ledende produsenter. Har du ikke anledning til å komme innom butikken, gå inn på nettsidene til Saturnia Garn og kjøp i nettbutikken. https://shop.saturniagarn.no/

I oppskriftsheftet 2202 MYKT TIL DAME fra Sandnes Garn finner du oppskrifter til basisgarderoben din – kjoler, sokker, vester og lekre gensere. Guernsey-genseren har en klassisk måte å kombinere mønsterrapporter på som har vært brukt av fiskere rundt den engelske kyst i mange generasjoner.

Foto: Sandnes Garn


I 2203 MYKT TIL BARN kolleksjonen fra Sandnes Garn finner du gode basisplagg til barn i tynne og tykke kvaliteter. Mye er strikket ovenfra og ned. Da kan du lett bestemme hvor lange ermer og bol skal være slik, og du kan strikke ermer og bol lengre etter hvert som barna vokser. Guernseygenseren finnes også i voksenstørrelse så mor og barn kan matche!

Foto: Sandnes Garn


Elioras pusegenser – nydelig, deilig og varm genser i tjukk mohair fra Rauma Garn – et garn som strikkes i en fei!

Foto: Rauma Garn


Le Knit Peacock genser fra Le Knit / Lene Holme Samsø fra Sandnes Garn. En vakker genser med unik knepping i den høye halsen med den lille taggekanten. Genseren har splitt bak med 3 små knapper. Strikkes ovenfra og ned. Det strikkes vendepinner etter mønsteret for en fin passform i halsen. Garnet som er brukt på bildet er Tynn Silk Mohair og Sunday i fargen eikenøtt.

Foto: Sandnes Garn


Penny Gloves fra PetiteKnit strikkes fra håndleddet og frem mot fingrene. De kan strikkes rundt på strømpepinner eller på en lang rundpinne med Magic Loop-teknikk.

Foto: PetiteKnit


Trøffelgenseren fra Knitting for Olive er en enkel og begynnervennlig genser i dobbel perlestrikk med ribbkanter. Genseren strikkes rundt ovenfra og ned med raglanøkninger.

Foto: Knitting for Olive
Kilde og foto: Produsentene, Saturnia garn