Vinterstrikk

Share on facebook
Share on twitter

Med mer tid hjemme, og herlige kuldegrader ute, er det en gyllen mulighet til finne frem strikkepinner og garn, og strikke en deilig, varm strikkegenser. Hos Saturnia garn på torget finner vi både kunnskap og gode råd, og garn og oppskrifter fra ledende produsenter. Har du ikke anledning til å komme innom butikken, gå inn på nettsidene til Saturnia Garn og kjøp i nettbutikken. https://shop.saturniagarn.no/

Lekker genser i nydelig farge. Ankers Trøye – My Size fra populære PetiteKnit strikkes ovenfra og ned. Bærestykket består av segmenter med ribbestrikk etterfulgt av klassiske raglanøkninger. Ermene strikkes til slutt på strømpepinner eller med Magic Loop-teknikk. Ankers Trøye er monteringsfri!


Et samarbeid mellom Sandnes Garn og Siv Elise Seland som står bak iiS Woodling. 3-3 Bjursfjell genser, 3-4 Bjursfjell jakke og 3-1 Skogafjell vest iiS Woodling strikkes nedenfra og opp i Fritidsgarn. Lekre og delikate fargekombinasjoner.


Kathrine genser i Bris garnpakke. Kathrine genser er strikket i Alpaca Bris fra Viking garn, en kosegenser som passer nå i vinter! Den er tidløs elegant og er en genser du kommer til å ha lenge. Genseren har rundfelling.


Foto: Sandnes garn

I denne Sisu-kolleksjon har Sandnes garn latt oss inspirere av klassikere som arangenseren med masser av flettemønster. Mønsterstrikk i fine farger og en slipover med boblemønster. Sisu passer godt til barns hverdagsliv. Garnet har en strikkefasthet på 27 masker på 10 cm, en behagelig tykkelse, som passer både innendørs og under yttertøy. Alt passer like godt til både jente og gutt.


Kilde: Saturnia garn