Drømmebarn – barnebutikken på Sæter – også som nettbutikk!

Share on facebook
Share on twitter

Med merker som Ferm Living, Lillelam, Blafre, Bloomingville, Hust & Claire, Mini A Ture og Wheat, er Drømmebarn en skikkelig drømmebutikk på hjørnet av Sæter Torg. Her finner du kvalitets-barneklær, lekkert interiør og morsomme leker. Vi har funnet frem noen favoritter innen nydelig interiør til barnerommet og varme klær til det flotte vinterværet vi har nå.

Produktene kan også bestilles i nettbutikken drømmebarn.no

Danske ByKlipklap Kids har laget unike og svært slitesterke møbler du kan sitte i, turne på, sove på, klatre, leke, lese etc. i nydelige farger.


Morsom Bloomingville bokhylle med skuffer – fantastisk fin til barnerommet.


Ferm Living Pear Bean Bag Dusty Rose – morsom sakkosekk formet som en pære fra Ferm Living. Ferm Living er et dansk design merke med estetisk vakre produkter og godt håndverk.


Lillelam garanterer den beste kvaliteten av merinoull, som gir plaggene en fantastisk mykhet og en unik slitstyrke. Plaggene verken klør eller krymper i vask. Alle plaggene kan maskinvaskes på ullprogram. Samtidig har produktene til Lillelam et nydelig design.


Wheat – Down Baby Suit caramel melange
Deilig og god dundress til de minste med votter og sokker. Avtagbar hette og 2 YKK glidelåser for å få en stor og enkel åpning til babyen. Glidelåsbeskyttelse ved haken. Refleksdetaljer og navnelapp på innsiden.

Wheat – Snowsuit Nickie blush
Nydelig dress i rosa med strikk under foten og god pelskant på den avtagbare hetten.

Varme jakker og dresser fra Wheat på lager. Perfekt på snøfylte kalde dager. Dressen har vunnet tidligere tester. Slitesterk, varm, høy vannsøyle og god bevegelighet. 


Hummel HmlVilmo T-shirt Misty rose
Ull innerst er viktig nå, og Drømmebarn har et stort utvalg gode ullplagg.


Kilde og foto: Drømmebarn / Produsentene