Vi har funnet frem noen gode middagstips til vintermånedene. Lettvinte middager laget i form, varme gryter og supper, og selvfølgelig råvarer i sesong er perfekt vintermat.

Ovnsbakt torsk med kikerter og chorizo

Vi digger retter som kan lages i form – enkelt og kjapt. Ovnsbakt torskefilet i tomatsaus med kikerter og spicy chorizo er en litt sunnere middagsrett med masse smak.

KLIKK FOR OPPSKRIFT


Dampede blåskjell

Oppskrift på dampede blåskjell i en spennende saus med hvitvin, lime, koriander og vårløk. Enkel å lage, full av smak og perfekt på en dag hvor du vil unne deg selv noe ekstra godt.

KLIKK FOR OPPSKRIFT


Viltgryte med reinsdyr

Viltmiddag med reinsdyr, grønnsaker og einebær, er god vintermat og perfekt søndagsmiddag etter en tur ute. Hjemmelaget potetstappe er godt som tilbehør.

KLIKK FOR OPPSKRIFT


Kremet soppsuppe

En kremet suppe med kantareller, fløte og god kyllingkraft kan serveres som forrett eller til hovedrett med nybakt brød.

KLIKK FOR OPPSKRIFT


Foto, oppskrifter og kilde: meny.no