Vi har funnet frem noen gode middagstips til vintermånedene. Lettvinte middager laget i form, varme gryter og supper, og selvfølgelig råvarer i sesong er perfekt vintermat.

Ovnsbakt torsk med kikerter og chorizo
Vi digger retter som kan lages i form – enkelt og kjapt. Ovnsbakt torskefilet i tomatsaus med kikerter og spicy chorizo er en litt sunnere middagsrett med masse smak.

Dampede blåskjell
Oppskrift på dampede blåskjell i en spennende saus med hvitvin, lime, koriander og vårløk. Enkel å lage, full av smak og perfekt på en dag hvor du vil unne deg selv noe ekstra godt.

Viltgryte med reinsdyr
Viltmiddag med reinsdyr, grønnsaker og einebær, er god vintermat og perfekt søndagsmiddag etter en tur ute. Hjemmelaget potetstappe er godt som tilbehør.

Kremet soppsuppe
En kremet suppe med kantareller, fløte og god kyllingkraft kan serveres som forrett eller til hovedrett med nybakt brød.
Foto, oppskrifter og kilde: meny.no