Her på Sæter finner du de flotte matbutikkene MENY og Gutta på Haugen, med gode råvarer, norske matskatter og delikatesser til sommerfest, piknik eller det lille ekstra til helgekosen. Ta med hjem gode bakevarer, sushi eller prøv den nye spennende menyen som kom hos Egon 1. juni – eller spis hos oss! Vi har hyggelige uteserveringer og et koselig torg.

Speke- og ostefat fra Gutta på Haugen

Hos Gutta på Haugen kan du bestille catering til sommerfesten. Send gjerne inn bestilling i god tid før selskapet slik at vi kan holde av god kapasitet til dere, både når det gjelder matlagingen og utkjøring. Endring av antall kuverter og supplering av tilleggsretter kan gjøres frem til 4 arbeidsdager før selskapet. Minstebestilling 5 personer.

Guttaplanken
Tre oster og tre sorter spekemat. Serveres med marmelade, pesto, aioli, oliven, kjeks, grissini, frukt og urter.

Ostefat
Et utvalg av tre av våre oster etter hva som er i sesong. Som regel en halvfast/fast, en hvitkitost og en blåskimmelost. Serveres med marmelade, nøttemix, kjeks, fiken og urter.

Spekefat
Minst tre ulike varianter av våre skinker, salamier og pølser. For eksempel San Daniele, trøffelsalami og barolopølse. Serveres med oliven, pesto og grissini.

Foto: Gutta på Haugen

Skalldyrsfat og spekemat fra MENY

Lite slår vel et bugnende skalldyrsfat om sommeren. Synes du det er vanskelig å dele opp, knekke klør og dandere fatene? Bestill ferdiglagde fat i fiskedisken hos MENY! Spekemat er nydelig og lettvint om sommeren, og hos MENY finner du også spennede norske Matskatter. Be om tips! Lag et bugnende festfat, et tradisjonelt norsk spekefat med eggerøre og potetsalat, eller et middelhavsinspirert spekefat med gode oliven og ferskt brød som man dypper i god olivenolje og balsamico, og gjerne Manchego.

Foto: meny.no

Ny smakfull meny hos Egon Nordstrand 1. juni

Egon Nordstrand ligger ved Sæter Torg med to flotte utserveringer på hver side av restauranten. Her får du også Take Home.

En rekke nye, smakfulle retter vil dukke opp sammen med gamle favoritter på menyen hos Egon 1. juni! Kyllingconfit er en av de nye rettene, bestående av konfitert kyllinglår med trøffelpotetpuré, brokkolini, gulrot, sopp, fritert løk og kremet soppsaus med timian.

Burgerelskere kan glede seg til Trøffelburger Baconcheese, en lekker burger med trøffelmajo, bacon, ost, syltete rødløk og fritert løk!

Foto: Egon

Norlaks Sushi

Norlaks er et livlig og behagelig sted ved torget. Her får du skikkelig god sushi som blir laget på bestillling – hurtig levering med både høy kvalitet og spennende smaksopplevelser.

Hva med laks tartar med friske og gode råvarer? Pre-rigor laks med avokado toppet med kaviar. Serveres med crispy sushi ris – en sprø, smakfull og veldig god kombinasjon.

Foto: Norlaks

Pizza fra W. B. Samson – perfekt sommermat!

Hos W. B. Samson kan du bestille pizza, i tillegg til nydelige bakevarer, påsmurt og kaker.

Nyhet! Pizza med hvit saus, mozzarella, biff, estragonsmør, semitørket tomat, asparges, parmesan og persille.

Foto: W. B. Samson

Ingen sommer uten masse is!

Hos Kaffebrenneriet på Sæter får du spennende smaker!

Sjokoladesorbé med key lime, thaibasilikum & krokan med kakaonibs, syrlig sorbé med nydelig sitron, lime- & basilikumsmak, eller vaniljeiskrem med ekte Bourbonvanilje fra Tahiti. Is med nydelige smaker finner du på Kaffebrenneriet.

Foto: Kaffebrenneriet