Skal du feire Halloween og vil lage noe morsomt, skummelt, sunt eller godt, eller overraske barna med gøyalt godteri eller kaker, eller en kreativ innpakning? MENY har oppskriftene og ingrediensene du trenger til skummel mat og drikke – perfekt til Halloweenfest for store og små! Ingrediensene får du på MENY på Sæter Torg, oppskriftene på meny.no. Lykke til!

Skumle muffins

Halloween muffins

Herlige muffins med et skummelt utseende! Slipp kreativiteten løs og gjør muffinsene til halloweenfesten om til både spøkelser og monstre. La gjerne barna bli med!

Oppskrift:
https://meny.no/oppskrifter/bakst/muffins/halloween-muffins/

Skummelt tips: Lag en blodig kjerne! Ha først en skje med røre i formen, deretter litt syltetøy, og så litt mer røre over igjen.

Hjerne cupcakes for halloween

Skummelt tips: Ha i bittelitt rød konditorfarge for rosa smørkrem. Klipp et bittelite hull i hjørnet på en brødpose, fyll den opp med glasur og lag hjernemønster.

Heksegryte til Halloween

Heksegryte til Halloween

Bruk rester av gresskar til Halloween, og lag en rykende varm gresskarsuppe!

Oppskrift:
https://meny.no/oppskrifter/Supper/Heksegryte-til-Halloween/

Sunt snacks

Jordbær- og bananspøkelser

Lag jordbær- og bananspøkelser, med frukt dyppet i hvit sjokolade – søte små spøkelser som barna vil like. Litt sunnere snacks som er enkel å lage.

Oppskrift:
https://meny.no/oppskrifter/Frukt/jordbar–og-bananspokelser/

Skummelt tips: Lag øyne av smeltet mørk sjokolade. Du kan også bruke små sjokoladebiter som ikke er smeltet til øynene.

Morsomme måter å pakke inn godteriet på

Vil du gjøre litt ekstra ut av godteriet – lag godterispyd pakket inn i plastpose og en fin snor rundt, eller godteri i engangshanske for en litt skumlere effekt.


Foto og kilde: meny.no