Påskefest, se tilbudene her!

Share on facebook
Share on twitter

 

Fredag og lørdag denne helgen blir det Påskekos på senteret.

April er jo her og vi føler virkelig at våren er på vei. Vi håper det blir en solrik helg med hyggelige aktiviteter for store og små. I dag har vi pyntet ute med alle de flotte strikkeeggene vi har fått inn fra dere, med påskeegg og med gule oghvite ballonger.

I morgen tidlig, fredag morgen, blir det frokost kl 9 – 11.00 med Croissanter og kaffe hos MENY, 10 kroners marked, de er helt rå på ost med 30% og mange andre veldig hyggelige tilbud i butikkene rundt på Sæter. Sæterhjørnet er allerede i gang med 25% på alle bukser og 50% på en mengde lekre gensere, Nille har 50% på alle morsomme, fine og lekre påskevarer, Saturnia Garn har massevis av flott garn utenfor butikken på salg i tillegg til stand inne hos Ark med oppskriftsbøker og garn.

Ta også turen innom Nordstrand Belysning sin stand på torget. De er supergode på hage- og utebelysning og hjelper deg gjerne. Knalltilbud er det også i helgen, men 20%!!

Se annonsen lengre ned på siden:-)

Lørdag blir det morsomt påskeverksted, utecafe i solen, påskesnadderstand, underholdning, smaksprøver på påskekaffe og hygge.