Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 140 blomsterbutikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Siden starten i 1983 har vi bygget stein på stein, jobbet som et lag og hatt fokus på kvalitet i alle ledd. Vi har ansatte som er stolte over produktene vi selger og som er glad i Mester Grønn som arbeidsplass.

Julehjelp til Mester Grønn Sæter Torg

Har du lyst på en aktiv og morsom deltidsjobb som julehjelp fra midten av november og ut desember?

Arbeidsoppgaver:


Du bør være en ansvarsfull lagspiller som liker å ta i et tak i en til tider hektisk arbeidssituasjon. Det er en fordel om du har litt bransje- og/eller butikkerfaring. Det er viktig at du er engasjert og opptatt av å gi god service. Du må være fylt 18 år. Jobben passer like godt for menn og kvinner.

Totalt for hele perioden vil stillingen utgjøre 50% av full stilling, med litt færre timer i november og flere timer nærmere jul. Arbeidstiden vil bli fordelt på dag, kveld, lørdag samt noen søndager i desember. Det er en forutsetning at du kan jobbe fram til 31. desember. 

Søknadsfrist: 31.10.22

Søk: https://www.mestergronn.no/mg/stillinger-ledig.html

Kontaktpersoner:

Kathrine Hellerud
Butikkleder
Tel: 32 22 97 16


Butikkselger – Mester Grønn Sæter Torg – vikariat

Vil du bli vår nye Servicehelt og levere bransjens beste handleopplevelse? 

Vil du jobbe med blomster og ha kundekontakt? Er du energisk og utadvendt? Bli en «Mester Grønner» du også!

Dine oppgaver hos oss:

Du vil trives hos oss om du har et engasjement for å gjøre kunden fornøyd. I våre butikker møter du mange forskjellige mennesker i ulike situasjoner og produktene kunden kjøper hos oss kan både bidra til å spre glede og også gjøre anledninger mer verdig – som vår servicehelt gir du en opplevelse som handler om mer enn blomster.

Hverdagen din i Mester Grønn vil være variert og aldri kjedelig. Vi jobber med ferskvarer og det er viktig at du ikke er redd for å ta i et tak og tar ansvar når du ser ting som bør gjøres.

Stillingen er et vikariat i en 60% stilling for perioden 14. november og ut 2023. Det er ønskelig at du kan jobbe noe mer i travle perioder og høysesong. Du må være over 18 år.

Vi skal gi deg alle forutsetninger for å være god, og verktøy for å bli stadig bedre. Vi er veldig stolte av vårt lange engasjement for bærekraft og dette vil gjenspeiles i flere av dine oppgaver og opplæringen du får.

Blir du med på reisen?

Søknadsfrist: 01.11.22

Søk: https://www.mestergronn.no/mg/stillinger-ledig.html

Kontaktpersoner:
Katrine Hellerud
Butikkleder
32 22 97 16

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *