Juletid hos Drømmebarn

Share on facebook
Share on twitter

På Sæter Torg, med inngang fra Nordstrandveien, ligger Drømmebarn. Dette er et skikkelig skattkammer av en barnebutikk, med klær, interiør og leker. Her finner du juleantrekket til de minste og større barna, julens herligste pysj og nydelige kakebokser til førjulstidens kakebaking fra Blafre. Stikk innom for en hyggelig julehandel, her er finner du mange fine gaver til familiens minstemann.


Blafre

Med så fine kakebokser skal de 7 slagene gå som en drøm!
Kakebokser fra Blafre.

Nydelige julekuler fra Blafre. Kanskje et eget lite tre til barna?


Lilleba

Julepysjen fra Lilleba er kommet. Her må du være rask med å sikre deg din str. Denne er populær og ekstra fin i år. Tuva-pysjen er en helt unik nattdrakt, og etter barnas mening verdens mykeste pysj å sove i. Uten sømmer og merkelapper som klør. Kommer også i 2-delt til de større.


Wheat

Wheat har kommet med en nydelig julekjole med ruter. Passer fint utenfor julesesong også.Juleklær, nisseluer og julestrømpe er i butikk, og hos Drømmebarn kan du også få gavene pakket inn!


Hust & Claire

Butikken bugner av nydelige juleklær fra Hust & Claire. Fra skjortebody til skjorter til de eldste, mange ulike nisseluer, julemotivklær og mye mer.

Kilde og foto: Drømmebarn