Like mye som vi gleder oss til årets julemiddager, så gleder vi oss like mye til de lange julefrokostene. Ferdig med juleforberedelsene, og med god tid foran oss, er favorittmåltidet gjerne litt sene, lange frokoster med masse godt på bordet, og tid til den gode praten. Rester av gårsdagens ribbemiddag, gode skinker og kjøttpålegg, røkt laks, egg, julens sild og deilige oster. Vi gleder oss!


Bli inspirert av dette fantastiske frokost- eller brunchbordet fra meny.no. Her vil vi sitte lenge og kose oss med rester etter julemiddagen, spennende lokale oster, sild, juleklassikeren sylte i lefse, nydelige skinker og kjøttpålegg, laks, egg og lokalproduserte norske matskatter – og gjerne noen vegetariske alternativer.Bruk gjerne rester etter julemiddagen til frokost, som ribbe, skinkestek, medisterpølser og medisterkaker – godt på varme rundstykker eller brød med deilig tilbehør.Sylte, ribberull, lammerull og okserull er favoritter i juletiden. Roastbiff er en annen favoritt, toppet med remulade, syltet agurk og rødløk. Ha gjerne med røkt skinke, juleskinke, spekeskinker og spekepølser, og vanlig pålegg som kokt skinke og servelat for de minste.


Med et utvalg forskjellige oster, ulike typer kjeks, og syltetøy og chutney, kan det bli lenge før vi går fra bordet. MENY har stort utvalg ost, og spør gjerne de ansatte i ostedisken, så får du tips om spennende smaker og tilbehør som passer. En perfekt avslutning på frokosten.

Kilde og foto: meny.no