HAR DU HUSKET DET VIKTIGSTE TIL PÅSKEFERIEN?

Share on facebook
Share on twitter

Mange av oss elsker påskeferien. Enten den tilbringes på fjellet, ved sjøen eller hjemme er det hyggelig å pynte opp i gult og grønt, og få litt vår inn i stuen. Nå har Mester Grønn knalltilbud på narcisser. Kjøp flere og sett de sammen i en lekker kurv, som du kan pynte med inne eller ute.

Blir det sol i ferien er det godt å sitte varmt. Nille har noen knallfine sitteunderlag med to ulike mønstre. Disse er perfekte å ta med i sekken på tur da de er superlette.

I solveggen må det snop og kaffe til! Kjøp med deg knallgod påskekaffe fra Kaffebrenneriet og unn deg noen ekstra påskeegg derfra også. Har du en stille stund, nyt ferien med Jo Nesbø sin siste bok Macbeth, og sett barna igang med Detektivkofferten fra Ark Bokhandel.

Og husk solbriller også til de minste. Drømmebarn har et veldig bra utvalg. Skal noen i alpinbakken er årets Goggles fra Oakley  kanskje de mest populære, i tillegg til at de har  meget bra glass. Interoptik har i ulikefarger. Ta også en titt på uvalget av langrennsbriller. Et must på fjellet når alt blir hvitt i hvitt..

Solkrem er selvfølgelig viktig. Beth`s Beauty har stort utvalg, og -20% på Babor nå i påsken. Bedre blir det ikke!!

Sving også innom Me and More. De har de kuleste drikkeflaskene fra S`ip by S`well. Den er isolert på den måten at varm drikke holdes varm opptil 12 timer og kald 24 timer.

Og vil ungene har sin egen termos tar du turen innom apotek1. Her har de et utvalgt med mariusmotiver som gir skikkelig fjellfølelse.

Så var det maten da. MENY Nordstrand har tilbud på lammelår nå før påsken. Mitt enkle tips for en enkel, men utrolig god hyttemiddag er langtidsstekt lammestek. Vi har dessuten alltid lammecarrè en av dagene. En form full av rotgrønnsker lager seg selv, og lammecarrèen er kjapt stekt. Dette er vel kanskje favoritten hos oss.

Jeg handler alltid med meg en kasse med fristende frukt og grønnsaker. Det er ikke alltid like lett å finne et godt utvalg på den lille butikken på hytta. Rotgrønnsker i ovnen gjør som sagt seg selv og frist frukt til dessert er det beste!!

Riktig god påske!!!