Inspirasjon til gavetips

Share on facebook
Share on twitter

Julegavetips til hele familien


Høstens kritikerfavoritter
fra Ark Bokhandel, Sæter Torg
Til den som er glad i en god roman


Utgangspunktet er én familie, men romanen gir et konsentrert uttrykk for hva tilværelsen innebærer av historier, liv og død.

Bare en mor er fjerde bok i romanserien. En roman om ansvar, foreldreskap og oversette sider ved vår nære fortid. Med en usedvanlig kvinne i hovedrollen.

En roman om det vi ikke forstår, om det store dramaet sett gjennom det lille livets begrensede linse. Men først og fremst er det en roman om hva som skjer når de mørke kreftene i verden settes fri.

Til den som liker biografier om spennende mennesker


Min kinesiske farmor er et originalt portrett av en familie, en søkende og spørrende innsirkling av en kvinneskjebne gjennom tiden hun levde i, menneskene hun møtte og stedene hun bodde.

Bestselgende forfatter Erika Fatland med ny, storslått reiseskildring: fra Himalaya.

Christine Kohts historie, skrevet av Joachim Førsund.

Til den som er glad i god mat og drikke


I Hellstrøms hemmeligheter får vi alle de fantastiske oppskriftene han har for et godt liv, og alle de finessene og hemmelighetene som Hellstrøm har på lur blir oss til del.

Her får du vite hvilke øl som passer til hvilke årstider, hvordan du lager ditt eget øl, hvordan du trener opp lukte- og smakssans, du får en oversikt over gode øl-steder og blir tatt med til ulike norske øl-produsenter. 

Til førjulstiden og gavetips til barna


Solvokteren er det neste, episke eventyret i årstidskvartetten, der megabestselgeren Snøsøsteren var den første.

Snøsøsteren
Før 399,-
Nå 299,-


Til den som elsker å strikke


Med Bittas strikkeplanlegger får du hjelp til å planlegge og holde orden i strikkeprosjektene dine. I tillegg får du oppskrifter på 24 nye, fine og dekorative kluter.

Strikkeboken alle Harry Potter-fans har ventet på!

En strikkebok for den moteinteresserte. Knitteriet er kjent for sin fargerike strikk og bruker mye trendy striper.Til den kreative

Nå kan du gjøre kupp på tegne- og malesaker!

Tilbud, tekst og foto: Ark Bokhandel