Den gode påskematen

Share on facebook
Share on twitter

Vi skal ikke være så sosiale denne påsken, med familie og venner som vi pleier. Men god mat kan vi lage, og kose oss med. Vi gleder oss til lange, rolige påskefrokoster, turer i skogen med bål og pølsegrilling, og det tradisjonelle høydepunktet, lammelår med ovnbakte rotgrønnsaker. MENY på Sæter Torg har det gode og store utvalget, og på meny.no finner du masse tips og oppskrifter til påskekosen.

Godt kjøttpålegg, røkelaks, eggerøre og kokte egg, deilige oster, nybakte rundstykker og ferskpresset juice – rundt dette frokostbordet vil vi sitte lenge!

MENY sine gode frokosttips og oppskrifter

https://meny.no/tema/paske/Paskefrokost/

Ut på tur

Gjør turen ekstra hyggelig med å tenne et bål og grille pølser. Ta gjerne med pinnebrød – barnas favoritt!

https://meny.no/oppskrifter/Bakst/Brod/Pinnebrod/

Helstekt lammelår med rotgrønnsaker

Lammelår, eller lammestek, med ovnsbakte rotgrønnsaker, er en tradisjonsrik påskemiddag for mange. Her er oppskriften, med rotgrønnsaker og sjysaus.  

https://meny.no/oppskrifter/Lam/Lammelar/helstekt-lammelar-med-rotgronnsaker/


Oppskrifter og foto: meny.no