DnB Nordstrand Eiendom

Om Butikken

Din eiendomsmegler på Nordstrand

Våre eiendomsmeglere på Nordstrand hjelper deg med å kjøpe eller selge din bolig. Vi informerer deg om alt fra verdivurdering til hvordan du gjør boligen klar til visning eller andre spørsmål du måtte ha.

Vil du bo på Nordstrand, Bekkelaget, Holtet eller i Munkerudkleiva? Her finner du attraktive boligstrøk, alt fra gamle villaeiendommer til lettstelte terrasseleiligheter, ofte med panoramautsikt over Oslofjorden og fantastiske solforhold. Særlig er det mange barnefamilier som trekkes til Nordstrand, for tilbudet er stort, både når det gjelder skole, idrett og fritidsaktiviteter.

Vi kjenner Nordstrand, og har erfaring med salg av alle typer boliger her og i områdene rundt. Vår lokalkunnskap, lange meglererfaring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg om du skal selge eller kjøpe bolig her.

Hvorfor velge DNB Eiendom?

Som Norges ledende eiendomsmegler sikrer vår erfaring deg en trygg, ryddig og enkel salgsprosess – uten bekymringer. Vi tar hånd om alle steg i prosessen, fra befaring til oppgjør.

 

Selger vi ikke, betaler du ingenting

Garantert Solgt er en garanti for deg som selger boligen din gjennom DNB Eiendom. Kort sagt – selger vi ikke, betaler du ingenting. Med våre eiendomsmegleres innsats i kombinasjon med våre markedsføringsverktøy er vi så sikre på at vi får solgt boligen din at vi tør å garantere det.

Åpningstid:

Ukedager 9.00
– 16.00
Lørdag Stengt
-Søndag: Stengt

Kontakt:

97432000

Nettside:

https://dnbeiendom.no/Finn-Megler/Kontor/Oslo/Nordstrand

Hvor finner du oss