Bjørn Frisør – vårens vakreste hårtrender

Share on facebook
Share on twitter

Hos Bjørn Frisør ved Sæterkrysset står det en gjeng blide og dyktige frisører og tar deg i mot. De er oppdaterte på trender, du er alltid i fokus og de er opptatte av å ta vare på håret ditt. Her er det fagkunnskap som står i høysetet.

Ta en titt på bildene og se hva frisør-gjengen sier om vårens og sommerens trender. Har du lyst på en forandring og gi håret en god behandling etter en lang vinter – ring oss i dag på tlf. 22 29 17 80.

Velkommen!

Nydelig sommerfrisyre med krøller og bevegelse i håret. 

Color-refresh er veganske hårkurer som frisker opp fargen og gir herlig glans. Kan også gi en kortvarig fargeforandring med pasteller og knæsje farger. Lekkert når fargene går ton-i-ton.

En rufsete flette eller myk tekstur i håret er en nydelig look om sommeren, både på stranden og på party.

Fletter går aldri av moten. Her er partier av håret flettet i flere tykkelser og varasjoner.

Blonde foliestriper og rettet hår gir et kult og rocka uttrykk.

Kort hår gir et typete uttrykk, og med et hint av pastell, så blir stilen enda mer personlig.

Krøller på gutta er populært og lager en fin tekstur. Vi kan jobbe frem naturlig fall og krøller eller lage krøller om man ønsker det. Rene fine linjer og klipper er også alltid en sikker vinner.

Vi har en stor avdeling med drop-in for herrer. Her er det alltid bare å stikke innom. 

Bjørn Frisør er også gode på barneklipp.


I salongen har vi freshe sommerpakker med produkter til alle hårtyper. Bjørn Frisør fører produkter fra Maria Nila, Cutrin (Moroccanoil, Bio+, Ref, Vieno Sensitiv CARE), Tendenz (KMS, Joico, Structure, HH Simonsen), O&M, Oway, Uppercut og Nisim.


Telefon: 22 29 17 80
www.bjornfrisor.no