Lapskaus

Den perfekte høstmaten

Thanu Thanbalasingam Hovind jobber i ferskvaren
på Meny Nordstrand og har laget denne knallgode lapskausen. Perfekt høstmat, med møre kjøttbiter og sesongens rotgrønnsaker!

Dette trenger du:

Ca 800g storfekjøtt (her er det brukt høyrygg)
3-4 gulrøtter
1 persillerot
1/2 kg poteter
1 liten sellerirot
1 liten purre
1 gul løk
6 dl oksekraft
Salt og pepper
Kruspersille

Slik gjør du:

Del høyryggen i terninger og brun kjøttet i smør med salt og pepper i en stekepanne. Legg kjøttet i en gryte, tilsett kraft og la det koke opp. La det putre i ca 1 time til kjøttet er blitt mørt.

Del grønnsakene i biter og tilsett det i gryten til det også er blitt mørt.

Husk å av og til rør i gryten, slik at det ikke blir brent. Tilsett mer salt og pepper dersom du ønsker det. Smak deg frem!

Server gjerne sammen med godt brød.

Oppskriften er inspirert av Meny sin oppskrift: https://meny.no/oppskrifter/Biff/Verdens-beste-lapskaus/
Foto og oppskrift: Meny Nordstrand / Thanu Thanbalasingam Hovind
Sponsede produkter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *